Újdonságok

Környezetvédelmi termékdíj audit 50% kedvezménnyel!

20.000 Ft + Áfa helyett 9.990 Ft + Áfa. Előfizetéses szolgáltatásainkból 2022.04.15-ig 25% kedvezményt adunk! Szolgáltatás leírása ITT >> 

Környezetvédelmi termékdíj szolgáltatásTermékimportban érintett vállalkozások minimum a csomagolóanyagok kapcsán érintettek a környezetvédelmi termékdíj bevallásban és megfizetésben.
Csak akkor legyintsen erre a bejegyzésre, hogyha érintett, és rendben is van cégüknél ennek a kötelezettségnek a teljesítése. Hogyha nem jelentkeztek be még a NAV-nál a termékdíj kötelezettek körébe, hogyha nem készítenek nyilvántartást, bevallást és nem fizetik a környezetvédelmi termékdíjat, előbb-utóbb bekopogtat a hatóság és számon kérik ezt a hiányosságot.

Addig is, hogyha tudatosan nem foglalkoznak ezzel a kötelezettséggel, akkor köszönjük szépen Mindannyiunk Gyermekei, Unokái és még meg nem született Utódaink nevében, hogy hanyagságukkal veszélyeztetik Bolygónk életét és tönkreteszik a Jövő Nemzedékek otthonát!

A környezetvédelmi termékdíjból fedezik a hazánkba bekerülő és itt is maradó hulladékok kezelését. Milyen hulladékok? Hogy Önöknek ehhez semmi köze… importálnak termékeket? Ezek a termékek be vannak csomagolva? … akkor van!

Bevallás és befizetés minden negyedévet követő 20-ig!

Részletesen a környezetvédelmi termékdíjról, szolgáltatásainkról ITT >>


Akciós Fehér színű Raschel háló   

2000 db-tól rendelhető. Egy bálában 2000 db van, bálánként rendelhető.  A készlet erejéig!

A termék részletes leírásához kattintson ide >>


Ragasztószalag_széles 75 mm.
75 mm széles nyomtatott ragasztószalag már rendelhető!
1, 2 és 3 színnel nyomtatható, logó, webcím vagy egyedi felirat kérhető! Termékek hamarosan a webáruházban, információ itt >>

Minta csomagolóanyag kérhető!
Segítünk termékeik csomagolóanyaginak kiválasztásában. Végezzen próbacsomagolást, tervezzen, mérjen, teszteljen minták segítségével. Részletek a Szolgáltatások menüpontban itt: Minta küldés 
Csomagolás audit  Újdonság és Akció egyben! 
Ha elege van a csomagolás-sérült termékekből, a drága raktározási és szállítási költségekből, az átgondolatlan ad-hoc csomagolóanyag vásárlásokból, kérje auditunkat!  Felmérjük a költségcsökkentési lehetőségeket, átnézzük a meglévő csomagolóanyagokat és a csomagolással kapcsolatos folyamatokat (raktározás, tárolás, szállítás is!). Cégre szabott, írásos dokumentációt készítünk és adunk át a jelenlegi állapotról és javaslatokat teszünk egy gazdaságosabb, biztonságosabb, költség optimalizált csomagolás megvalósításához. Amennyiben nem tudunk min. az audit díjának megfelelő összegben költséget optimalizálni, akkor nem kell az auditért fizetniük! Bővebben…
Bevezető ár!!!
Most 50% kedvezménnyel 30.000 Ft + Áfa helyett
15.000 Ft + Áfa áron elérhető 2020. május 15-ig leadott megrendelések esetén!

Nyomtatott ragasztószalagok, egyedi saját logós ragasztószalagok kis tételben is (már 36 tekercstől!) rendelhetők! Részletek a termékekről itt:  Jó tanácsok, színválasztáshoz, döntéshez segítség, útmutató blogbejegyzésünkben.  

10%-os kedvezmény szolgáltatásainkból! Kérje szolgáltatások megrendelésekor!  Érvényes: 2020 március 31-ig, az összes szolgáltatás megrendelésekor! Szolgáltatásaink.

Legújabb termék egyedi feliratos szalagok. Saját logó, weboldal cím, személyes egyedi üzenet. Az egyszerű csomagolás egyedi ékköve.

Akciós termék: az év végi pakoláshoz, iratrendezéshez. Kell a hely az újnak! Irattartó-archiváló dobozok. Céges irat anyagok legjobb rendszerezője.

Új szolgáltatás: év végi kis csomag/céges ajándékcsomag kiszállítás. Ha nem szeretné, hogy csomagjait a tömeges futárszolgálat dobálja több ezer más csomag között, ha olyan szeretettel adná át céges ajándékait, mint ahogyan kitalálta és kedveskedni szeretne…

Mindig törjük a fejünket,

– hogyan adhatunk többet,

– hogyan lehetünk jobbak. 

Jó hírünk van: gyakran kitalálunk valamit!

Annak érdekében, hogy, amit kiötlöttünk, ne maradjon titok, létrehoztunk egy külön menüpontot, ahol az újdonságokat és akciókat közzétesszük.

Fogadják szeretettel az Újdonságok, AKCIÓK rovatunkat!

Mit találnak itt? 

  • speciális új termékeket 

  • új egyedi szolgáltatásokat 

  • csomagolási tippeket 

  • aktuális akciókat, kedvezményeket 

Elsőként hamarosan érkezik egyedi-kis tételben is megvalósítható-  csomagolási javaslatunk.  (50 db-tól)
Művészeti alkotások, kézműves- és kis szériás termékek csomagolására...

Kérje ajánlatunkat itt!

 office@zebrapack.hu