Térkitöltő chips 100 l/zsák. Csomag = 5 zsák

14.900 Ft

Leírás

Térkitöltő chips PS 100 l/zsák, csomag = 5 zsák

Törékeny, sérülékeny termékek biztonságos csomagolására térkitöltő chips használatát javasoljuk.
Használata egyszerű: Vegyen egy a termék méreténél nagyobb karton dobozt , mely  a termék külső csomagolása lesz. A dobozba szórjon egy vastag réteg térkitöltő chipset, mely a termék esetleges leejtéskori sérülését akadályozza meg, majd jöhet a védeni kívánt tárgy és ismét a térkitöltő PS chips, a termék köré és a tetejére is bőségesen.
A térkitöltő chips S alakú kis darabokból áll, alapanyaga PS, újrahasznosítható. Javasoljuk a saját “újrahasznosítást”, azaz, ha küldeményeink érkeznek térkitöltő chips csomagolással, azokat gyűjtsük külön és használjuk fel saját célra, amikor mi magunk is csomagolunk elszállításra árukat.
Tudják, hogy a szelektív hulladék gyűjtéskor a PS chips (és más hasonló csomagolás pl. Hungarocell) nem helyezhető el a műanyag hulladékok közé? Csak külön, hulladékudvarok vagy a gyűjtésre specializálódott cégek veszik át, viszont a nagy terjedelem/kis súly miatt a szállítási és átvételi költség nagyon magas.
A  vállalkozás költségeinek csökkentése és a környezetvédelem érdekében, gyűjtsék és hasznosítsák Önök újra saját csomagolásaikhoz a térkitöltőket.
Menü