Térkitöltő chips PS 0,5 m3 / zsák

12.500 Ft

Leírás

Térkitöltő chips PS 0,5 m3 / zsák
Ha törékeny, sérülékeny árut szeretne biztonságosan becsomagolni, válasszon térkitöltő chipset. Használata semmilyen speciális eszközt nem igényel.
Egy karton doboz szolgáltatja az alapot, ez lesz a külső csomagolás. A dobozba kézzel vagy kis beöntő szerkezet segítségével egy réteg térkitöltő chipset szórunk, arra helyezzük a becsomagolni kívánt sérülékeny tárgyat, és a dobozt feltöltjük egy újabb térkitöltő chips réteggel. Arra gondosan ügyeljünk, hogy minden oldalról kellő rétegű térkitöltő vegye körül a terméket, annak érdekében, hogy a doboz zárást követően, rakodáskor, szállításkor, több doboz egymásra helyezését követően se sérülhessen a dobozban elhelyezett termék.
Alapanyag PS, újrahasznosítható. Javasoljuk a saját “újrahasznosítást”, azaz, ha küldeményeink érkeznek térkitöltő chips csomagolással, azokat gyűjtsük külön és használjuk fel saját célra, amikor mi magunk is csomagunk elszállításra árukat.
Fontos tudnivaló, hogy szelektív hulladék gyűjtéskor a PS chips (és más hasonló csomagolás pl. Hungarocell) nem helyezhető el a műanyag hulladékok közé! Csak külön, hulladékudvarok vagy a gyűjtésre specializálódott cégek veszik át, viszont a nagy terjedelem/kis súly miatt a szállítási és átvételi költség nagyon magas.
A  vállalkozás költségeinek csökkentése és a környezetvédelem érdekében, gyűjtsék és hasznosítsák Önök újra saját csomagolásaikhoz a térkitöltőket.
A biológiailag lebomló, komposztálható térkitöltő chipsek a leginkább környezetkímélők.

 

Menü