Kupakos, talpas, kézzel és géppel is tölthető, matricázható, festhető tasak 0,5 literes. 200 db/csomag. Innivalók, folyékony tisztálkodási- tisztítószerek ideális csomagolása

28.500 Ft

Innivalók, folyékony tisztító- és tisztálkodási szerek csomagolására ideális

Kupakos, talpas, kézzel és géppel is tölthető, matricázható, festhető tasak 0,5 literes. 200 db/csomag. Innivalók, folyékony tisztálkodási- tisztítószerek ideális csomagolása 13,5  x 19 cm. talp szélessége: 3,5 cm

Folyadékok (tisztálkodási, tisztítószerek, innivalók) csomagolásához kínálunk talpas-kupakos tasakokat. Élelmiszer biztonsági engedéllyel ellátott termékek.

A tasakok festhetők, matricázhatók, bármelyik megoldásban segítünk. A standard méretektől, vastagságtól eltérő gyártás esetén a minimálisan rendelhető mennyiség 1000 db. Ez esetben a pontos árkalkulációhoz az egyedi méretekre és vastagságra is szükség van.

Előnyök: azonnal polcra helyezhető, a talpának köszönhetően elhelyezése stabil és biztonságos. további csomagolást nem igényel, egy gyűjtő doboz, etikett a tartalmáról és szállításra kész.

Nagy felülete kiváló marketing eszköz, egyediesíthető. A vásárlók körében kedvelt, mivel az olcsóbb csomagolás miatt a termék is kedvezőbb árfekvésű.

Az átlátszósága bizalmat épít, a termék vizuálisan érzékelhető minősége sok vásárlót megnyer. A termék színe élethűen látható, akik szép színű folyékony termékeket készítenek igyekeznek az átlátszóságot a vásárlók megnyerésére fordítani. Tény, hogy szívesebben vásárolunk “látható” terméket.

Talpas, dézsmabiztos-kupakos, négyszögletes vákuumtasak.

Űrtartalma: 0,5 liter, víztiszta, festhető, matricázható

A csomag tartalma: 200 db.

Standard, azonnal elérhető méretek:

10,7 x 12,5 cm      0,2 l.

12 x 16 cm      0,3 l.

13 x 19 cm     0,5 l.

180×210/40        1 l.

Szállítási költség: 1000-2500 Ft + Áfa (darabszámtól függően)
Többféle méretben és kivitelben rendelhető! Az egyedi méretre történő megrendelés min. 3000 db. Ára kedvezőbb!
Kérje ajánlatunkat!
office@zebrapack.hu 

Leírás