Raschel háló. Építőipari és mezőgazdasági PE védőháló 3,6m x 50m

26.000 Ft

Leírás

Raschel háló. Építőipari és mezőgazdasági PE védőháló, 3,6 m x50 m 

Kerítéshez belátást-korlátozó és árnyékoló háló
3,6 m x 50 m
Strapabíró, könnyen kezelhető, hosszú élettartamú HDPE műanyagból előállított védőháló többféle méretben és színben kapható. Zöld, fehér 
A gyártás során UV stabilizátorok hozzáadásával biztosítják a termék hosszú élettartamát.
Miért használjanak az építkezéskor, felújításkor védőhálót?  Előnyök:
  • Leesés kár-védelem: a háló felfogja a munkavégzés során leeső tárgyakat (szerszám, építőanyag darabok, szemét), megvédve a környezeten tartózkodó személyeket.
  • Időjárási tényezők elleni védelem: az UV sugárzás, a hőterhelés, az eső, a szél negatívan befolyásolják, sok esetben tönkre is tehetik az éppen elvégzett munkát, a felhasznált anyagokat. A védőháló a dolgozókat és az általuk elvégzett munkát, a felhasznált anyagokat is védi.
  • Ápol és eltakar: rendezett, tiszta munkakörnyezetet biztosít. A lehulló tárgyak, törmelék, szemét nem lepi el az építkezés környezetét,  megvédi a kivitelezőt a leesésekből adódó kártalanításból.
  • Szomszéd és munka-ellenőr barát: Ne feledje, hogy az építkezés végeztével a szomszédok beleegyező nyilatkozataira, és az építési hatóság általi átadásra (használatba vételi engedély) szüksége van! Az építkezés zajjal, porral jár, mely kellemetlenségeket a védőháló jótékonyan tompítja.
  • Következő munka, ajánlás: a szolgáltatásban tevékenykedők új megrendelőinek 60%-a ajánlásból érkezik. Az egyik legjobb és ingyenes reklám építőipari kivitelezőknek a rendezett, tiszta munkakörülmények, a fegyelem, a profizmus, ahogyan dolgoznak.
  • Ingyen reklám, marketing felület: A védőhálóra elhelyezhetik saját reklámjukat, elérhetőségeiket. A hálóra nyomtatott vagy külön reklám-hordozón megjelenő figyelemfelkeltő feliratokat az építkezés teljes időtartama alatt láthatják az arra közlekedők, szomszédok és potenciális új megrendelők.
  • Kötelező használat:  van ahol előírják a védőháló használatát, és bírság jár a be nem tartás miatt. Egyszerűen elkerülhető védőháló használatával.
Mennyiségi kedvezményért, díjmentes marketing konzultációért kérjük, írjon nekünk.
[]
1 Step 1
Az Ön neveyour full name
Cége neveyour full name
Telefonszámyour full name
Visszahívást kér?Ha igen adja meg telefonszámát is!
Some Title
Nameyour full name
Commentsmore details
0 /
Previous
Next
Menü