Vákuum csomagoló tasak, vákuum fólia, vákuum csomagológépek, sous-vide technológiához tasak, sous-vide fólia, védőgázas csomagolás
A vákuum csomagolást hosszú évek óta használják az élelmiszeriparban. A vákuum fóliában csomagolt élelmiszerek az átlagosnál 3-5-szőr több ideig megőrzik frissességüket, aromazáró tulajdonsága miatt is kedvelt.
A vákuum csomagolás egyre több iparágban kiemelkedő szerepet kap: az elektronikai termékek esetén, a textil-szivacs termékeknél, autóipari alkatrészek csomagolásaként is jelen van az élelmiszerek csomagolása mellett.
A vendéglátásban, gasztronómiában az eltarthatóság mellett az élelmiszerek, húsok, halak főzési folyamataiban is használják a vákuum fóliákat, tasakokat. Erre külön hőkezelhető – főzhető, pasztörizálható és sterilizálható- valamint süthető – mikrózható és fagyasztható vákuum fólia típusok is készülnek. Óva intjük a felhasználókat attól, hogy a nem megfelelő vákuum tasak/fólia típust használják sütéshez-főzéshez, mert a nem megfelelő vákuum fóliák hő hatására egyes anyagok kioldódhatnak a tasakból.
Milyen terméket szeretne becsomagolni?
Írjon, segítünk:
office@zebrapack.hu
Legutóbbi hozzászólások