Vákuum csomagolás

Vákuum csomagoláshoz: vákuum tasak, vákuum fólia, vákuum csomagológép, sous-vide tasak

vákuum tasak

Vákuum csomagoló tasak, vákuum fólia, vákuum csomagológépek, sous-vide technológiához tasak, sous-vide fólia, védőgázas csomagolás

A vákuum csomagolást hosszú évek óta használják az élelmiszeriparban. A vákuum fóliában csomagolt élelmiszerek az átlagosnál 3-5-szőr több ideig megőrzik frissességüket, aromazáró tulajdonsága miatt is kedvelt.

A vákuum csomagolás egyre több iparágban kiemelkedő szerepet kap: az elektronikai termékek esetén, a textil-szivacs termékeknél, autóipari alkatrészek csomagolásaként is jelen van az élelmiszerek csomagolása mellett.

A vendéglátásban, gasztronómiában az eltarthatóság mellett az élelmiszerek, húsok, halak főzési folyamataiban is használják a vákuum fóliákat, tasakokat. Erre külön hőkezelhető – főzhető, pasztörizálható és sterilizálható-  valamint süthető – mikrózható és fagyasztható vákuum fólia típusok is készülnek. Óva intjük a felhasználókat attól, hogy a nem megfelelő vákuum tasak/fólia típust használják sütéshez-főzéshez, mert a nem megfelelő vákuum fóliák hő hatására egyes anyagok kioldódhatnak a tasakból.

Milyen terméket szeretne becsomagolni?

 

Írjon, segítünk:

office@zebrapack.hu 

 

 

 

Mind a(z) 3 találat megjelenítve