Nyomtatott ragasztószalag

Nyomtatott, logózott ragasztószalag, tapadószalag több típus. Szálerősített ragasztószalag, jelölőszalag.

Ragasztószalagok széles felhasználási területekhez. Egyszerű dobozzáráshoz átlátszó vagy barna ragasztószalagok, webáruházas küldéshez, postázáshoz egyedi nyomtatott saját logós ragasztószalag, speciális jelöléshez színes, csíkos tapadószalagok, különleges anyagokhoz, nagy súlyú termékek, ipari anyagok csomagolásához, rögzítéséhez szálerősített vagy üvegszálas ragasztószalag, amire éppen szüksége van.
48, 50 és 75 mm-es szélességű nyomtatott színes ragasztószalagok rendelhetők. 
Az egyedi/saját logós, színes nyomtatott ragasztószalag használata minősít és kiemel. Az egyik legjobban működő ingyenes reklámfelület.
A termékeit megrendelő kíváncsi szomszédjának nem kell találgatnia, hol vásároltak… Ne bízza a véletlenre, használja ki ezt a legegyszerűbb és legolcsóbb reklámfelületet.
Nem is gondolnák, hány új vásárló érkezik a saját, logós csomagoló-anyagoknak köszönhetően! Saját számításaink szerint + 8-15 %! Marketing tervezéskor piackutatást végzünk, a termékek bevezetését követően a teszteléseket nyomon követjük, minősítjük és értékeljük. Így első kézből kapunk hasonló eredményeket. 
Nincs logója? Újat szeretne, kellene egy kis frissítő újdonság? Az egyedi ragasztószalag egyik legkedveltebb csomagolóanyagunk. Segítünk a tervezésben, gyorsan elkészül és kiváló reklámfelület.
Egyedi ragasztószalag megrendelése mellé ajándékba logót adunk Önnek.
Erős, szálerősített ragasztószalagok, ipari tapadószalagok, fém, fa, ipari felületek anyagainak rögzítéséhez, csomagolásához.A Duck tape típusú vagy üvegszálas erősített ragasztószalagok erősek, magas szakítószilárdságúak, strapabíróak.
Olyan ragasztószalagot keres, melyet nem talált meg webáruházunkban?
Kérjük, írják meg nekünk, segítünk megtalálni a keresett termékeket! 

office@zebrapack.hu 

 

Mind a(z) 6 találat megjelenítve