Légpárnás fólia

A minőségi légpárnás-fólia, buborékos fólia népszerűsége töretlen, mert megfelelően védi termékeit a sérülésektől, és biztonságban célba juttatja azokat.

A légpárnás, buborékos, pukkanós, térkitöltő fólia a leggyakrabban használt, népszerű térkitöltő, biztonsági és védő csomagolás.

Légpárnás fólia, melyet egyesek buborékos fólia vagy pukkanós fólia néven keresnek. Visszatérő vásárlóink szívesen használják a minőségi légpárnás fóliáinkat, melyek biztosítják termékeik sérülésmentes célba érkezését.
Nézzük miért választanak sokan légpárnás fóliát termékeik becsomagolásakor:
  • Az áruk biztonságos, sérülésmentes becsomagolásához sokszor nehéz meghatározni a szükséges csomagolóanyagok mennyiségét. A légpárnás fólia esetében pontos adatokra nincs szükség, mivel a tekercsekben kiadós mennyiség van, nem kell aggódni, hogy túl kicsi vagy kevés lesz a csomagolóanyag.
  • Használata egyszerű, könnyen formára, méretre szabható. A maradék légpárnás fólia térkitöltőnek felhasználható. Olló és ragasztószalag mindössze, amire szüksége van és már csomagolhatja is féltve őrzött termékeit.
  • Költségtakarékos. A légpárnás fólia nem drága csomagolóanyag, súlya elhanyagolhatóan kicsi, a szállítási költségeket nem növeli.
  • Újrahasznosítható. Polietilén alapanyagból készül, mely 100%-ban újrahasznosítható.
 Válasszon webáruházunk kínálatából, vagy kérjen ajánlatot:

office@zebrapack.hu 

Egy termék se felelt meg a keresésnek.