Kötözőanyag, bálázó

Erős, szakadásmentes, UV ellenálló, magas szakítószilárdságú kötöző anyagok

Kötözők, zsinegek, kötelek, szalagok

Erős, UV ellenálló, polipropilén (PP) vagy  polietilén alapanyag (PE) sodort, szőtt, fonott….. Segítünk a célnak legjobban megfelelőt kiválasztani! Homogén, többféle színben és minőségben, hot-melt gyártási technológiájú is elérhető.

Mezőgazdasági felhasználásra, növények: zöldség, gyümölcs kötözésére, takarmány-bála kötözéshez, karton vagy más újrahasznosítható hulladékok kötözéséhez. 
Ha valaki kötözött már össze egy egységbe bármit, akkor tudja, hogy a legidegesítőbb, hogyha a madzag összecsomósodik, elakad, nem tekeredik rendesen, elszakad. Ilyenkor a sok munka kárba megy, és kezdhetjük az egészet elölről. Válasszon az anyaghoz, tulajdonságához, az elvégzendő feladathoz és az elvárt eredményhez megfelelő kötöző anyagot.
A választásban segítünk, a minőséget garantáljuk. Alapanyag- és gyártási tanúsítványt adunk!

 

Attól függően, hogy mit és miért szeretne összekötözni, annak alapján kell a különféle alapanyagú és tulajdonságú kötözők közül választani. Általános használatra (kis súly, kis mennyiség) teljesen felesleges több száz kilót is elbíró kötözőt használni, és fordítva. Melyik kötöző mire való, hol alkalmazzák, miért van jelentősége az alapanyagnak, esetleg a színnek?
Ha nem biztos benne,hogy milyen kötözőre van szüksége, segítünk a választásban.
Írjon, azonnal válaszolunk! 

office@zebrapack.hu 


A mezőgazdaságban a takarmány (pl. széna, szalma, kukorica-szár) egy egységben való összepréselését követően a kész bálákat a kötözőanyagok tartják össze. Az erre a feladatra készülő bálázó madzagok erősek, időjárás és UV ellenállóak, a takarmány színétől erősen eltérő színben elérhetők, hogy kibontáskor könnyen észrevehető és eltávolítható legyen, az állatok meg ne egyék.

 

Az iparban és kereskedelemben a hulladék anyagok (hullámkarton, textil, fólia, gyártásból származó maradék anyagok) összekötözésére használják, a profi gazdálkodó vállalkozások a szelektív gyűjtéssel és hulladékok értékesítésével jelentősen lecsökkentik a szemétszállítás költségeit, és bevételt érnek el az újrahasznosítható csomagolóanyagok értékesítésével. Hogyan? Kattintson, ebben az esettanulmányban írtuk le részletesen.
Kérdése van? Írjon, azonnal válaszolunk! 

office@zebrapack.hu 

 

Ha műanyag hulladékot kötöznek, válasszanak mindenképp a hulladék anyagával megegyező alapanyagú (polietilén PE vagy polipropilén PE) kötöző anyagot, így a hulladék sokkal értékesebb lesz, az átvételi ára magasabb. Segítünk a választásban! 
Kereskedelmi, háztartási célra, kötél, natúr kötöző, zsineg, nemzeti színű zsinór, szőtt, sodort, hot-melt zsinór termékeink elérhetők! Kérje ajánlatunkat! Termékek a webáruházban hamarosan!
Kérdése van? Írjon, azonnal válaszolunk! 

office@zebrapack.hu 

 

Mind a(z) 3 találat megjelenítve