Fólia

Kézi, gépi, ipari, átlátszó vagy színes fólia, strech, zsugor, vákuum és lezáró fólia.

A fólia az egyik leggyakrabban alkalmazott, kedvelt csomagolóanyag. Használata nem igényel előkészültet, egy egyszerű és olcsó kézi húzó eszközzel biztonságosan és sikeresen használható.
Ha szeretné elrejteni kíváncsi szemek elől a küldemények tartalmát, válasszon színes fóliát. A színes fóliák közül leggyakoribb a fekete fólia alkalmazása.
Több csomag egy küldeménnyé összefogásának, csomagolásának legegyszerűbb módja a fóliázás.  Az áru raklapon való rögzítésének leggyakrabban alkalmazott módja. A fólia védi áruját rakodás és szállítás közben, és az időjárás kellemetlen hatásaitól, a nedvességtől, beázástól és a portól is.
Kicsomagoláskor kommunális hulladékba ne helyezzék a fóliát (sem) ne dobjanak ki pénzt az ablakon, tegyenek a környezetvédelemért! A zöld arculatú vállalkozások kiemelten népszerűek az igényes vásárlók körében. Ebben a blogban ezzel kapcsolatos személyes tapasztalatunkat osztjuk meg.
Gyűjtsék a használt fóliát tiszta száraz helyen, színenként elkülönítve, mert nagyon értékes újrahasznosítható anyag. És aztán mi legyen vele? Segítünk!
Hogyan tudja a legtöbbet kihozni a használt csomagolóanyagokból? Nálunk új csomagolóanyagra válthatja! Részletek itt. 
Ha külföldről vásárol és a küldeményei csomagolva érkeznek, ne felejtkezzen meg a környezetvédelmi termékdíj kötelezettségéről. Egyes termékek és azok alkotóelemei is érintettek, ellenőrizze itt, vagy kérje ingyenes konzultációnkat, kérdezzen bármely elérhetőségünkön.
Ha szeretne környezetvédelmi termékdíj ügyvitelt ingyen szolgáltatásként, vásároljon tőlünk csomagolóanyagot. Részletek itt.
Kérdése van? Írjon nekünk.

 

email: office@zebrapack.hu 

 

 

Mind a(z) 5 találat megjelenítve