Építőipari csomagolás

Takaró fóliák, építkezéshez védőhálók.
A strapabíró, könnyen kezelhető, hosszú élettartamú termékek többféle méretben és színben kaphatók.

A gyártás során UV stabilizátorok hozzáadásával biztosítják a hosszú élettartamot.

Miért használjanak az építkezéskor, felújításkor védőhálót?  Előnyök:

  • Leesés kár-védelem: a háló felfogja a munkavégzés során leeső tárgyakat (szerszám, építőanyag darabok, szemét), megvédve a környezeten tartózkodó személyeket.
  • Időjárási tényezők elleni védelem: az UV sugárzás, a hőterhelés, az eső, a szél negatívan befolyásolják, sok esetben tönkre is tehetik az éppen elvégzett munkát, a felhasznált anyagokat. A védőháló a dolgozókat és az általuk elvégzett munkát, a felhasznált anyagokat is védi.
  • Ápol és eltakar: rendezett, tiszta munkakörnyezetet biztosít. A lehulló tárgyak, törmelék, szemét nem lepi el az építkezés környezetét,  megvédi a kivitelezőt a leesésekből adódó kártalanításból.
  • Szomszéd és munka-ellenőr barát: Ne feledje, hogy az építkezés végeztével a szomszédok beleegyező nyilatkozataira, és az építési hatóság általi átadásra (használatba vételi engedély) szüksége van! Az építkezés zajjal, porral jár, mely kellemetlenségeket a védőháló jótékonyan tompítja.
  • Következő munka, ajánlás: a szolgáltatásban tevékenykedők új megrendelőinek 60%-a ajánlásból érkezik. Az egyik legjobb és ingyenes reklám építőipari kivitelezőknek a rendezett, tiszta munkakörülmények, a fegyelem, a profizmus, ahogyan dolgoznak.
  • Ingyen reklám, marketing felület: A védőhálóra elhelyezhetik saját reklámjukat, elérhetőségeiket. A hálóra nyomtatott vagy külön reklám-hordozón megjelenő figyelemfelkeltő feliratokat az építkezés teljes időtartama alatt láthatják az arra közlekedők, szomszédok és potenciális új megrendelők.
  • Kötelező használat:  van ahol előírják a védőháló használatát, és bírság jár a be nem tartás miatt. Egyszerűen elkerülhető védőháló használatával.

Mennyiségi kedvezményért, más keresett termék ügyében, díjmentes marketing konzultációért kérjük, írjon nekünk.

Kérdése van? Írjon, azonnal válaszolunk! 

office@zebrapack.hu 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Fill out this field
Fill out this field
Adjunk meg egy valós email címet.
You need to agree with the terms to proceed

Mind a(z) 5 találat megjelenítése

Menü