Csomagolóanyag

környezet és egészségbarát csomagolóanyag, újrahasznosítható csomagolás. Iparágak speciális csomagolóanyagai: élelmiszer csomagolás, elektronikai csomagolás, autóipari csomagolás, mezőgazdasági csomagolás, építőipari csomagolás, védő csomagolás, térkitöltő csomagolás

Környezet- és egészségbarát, újrahasznosítható, minőségi csomagolóanyagok a gyártás, termelés, kereskedelem és mezőgazdaság termékeinek biztonságos és esztétikus tárolására. Hogyha tudja, hogy milyen csomagolásra van szüksége, és akkor is hogyha nem.

Környezet- és egészségbarát, újrahasznosítható, minőségi csomagolóanyagok a gyártás, termelés, kereskedelem és mezőgazdaság termékeinek biztonságos és esztétikus tárolására. Hogyha tudja, hogy milyen csomagolásra van szüksége, és akkor is hogyha nem.


• egészség- és környezetbarát, újrahasznosító
• marketinggel támogatott, figyelemfelkeltő, eladás sokszorozó
• egyedi- gyűjtő, védő-biztonsági, dézsmabiztos
• papír, karton, műanyag, fa, társított anyagból
• doboz, zsák, tasak, ragasztószalag, kötözőanyagok, háló
• térkitöltő, papírtáska, ételtartó tálca, flakon, kanna, tégely
• sztrecsfólia, zsugórfólia, műanyag és karton raklap

CSOMAGOLÓANYAGOK

 

Ha van egy terméke, azt el kell adni! Hacsak nem kizárólag a saját- és családja örömére készült.
Ha el kell adni, ahhoz csomagolásra van szükség! Van néhány kivétel: a szolgáltatások és, ha Ön platós autóval homokot vagy kavicsot árul, azt nem kell becsomagolni, de akkor valószínűleg nem is olvasgat itt az oldalunkon.
Ha csomagolásra van szükség, akkor jönnek e kérdések! Mibe csomagoljam? Hogyan csomagoljam? Kellenek rá feliratok? Milyen feliratok kellenek: összetétel, szavatosság/fogyaszthatóság, gyártó, súly, terjedelem, engedélyek… Milyen kiszerelésben hozzuk forgalomba? Milyen legyen a csomagolás, hogy az Önök termékét válasszák a vásárlók?
Ha sikeres termékeladást szeretne, akkor kell a marketing! A marketing a csomagolás megszületése előtt is szükséges már, különben ennek hiányában kimaradnak nagyon lényeges eladás sokszorozó lépések, és máris hátrányból indul. Igen, már a csomagolással is hatalmas előnyöket szerez a piacon. Itt olvashat erről bővebben. Hátrányok csak azokat érnek, akik legyintenek a marketingre! Mielőtt mérgesen becsukná az oldalt a … “bla-bla-marketing, kit érdekel, én ezért nem fizetek” mondattal, gyorsan eláruljuk, hogy nem kell érte fizetnie! Komoly! Ingyen adjuk a csomagoláshoz! Kipróbálja? Csak nyerhet vele!
Nézzük a terméke eladásaihoz elengedhetetlen csomagolást! 
Ha elhangzottak a bevezetésben leírt a kérdések, akkor készen áll a termék-bevezetésre!
Jöhet a csomagolás!  Hogyan kezdje el?   Éppen jó helyen jár! 

 

  • megválaszoljuk a kérdéseit
  • segítséget adunk a következő lépésekhez: Csomagolás-GPS-nek hívjuk, csak és kizárólag nálunk érhető el! Ajándék a Vásárlóink számára, azok a vállalkozások kapják, akik velünk készíttetik a csomagolásaikat. A Csomagolás-GPS segítségével Önök biztonságban vannak, tudják, hogy honnan indulnak, hova jutnak el és milyen pontokon keresztül érnek el a célba. Ezt a szolgáltatást sehol máshol nem találja! A Csomagolás-GPS a Zebrapack szellemi terméke. Másolása tilos és törvénybe ütközik!
  • piackutatást végzünk a termékre és a konkurenciák csomagolására vonatkozóan, az írásos elemzést átadjuk Önöknek. Ezt a szolgáltatást csomagoláshoz és ingyenesen sehol máshol nem találja!
  • kalkulálunk, költségeket optimalizálunk, kiszámoljuk a teljes csomagolással érintett termékutat. Vagyis nemcsak a csomagolási költségeket tervezzük meg Önöknek, hanem az optimális gyűjtő csomagolás kialakításával (bővebben itt) , minél magasabb számú termékeladással, kész marketing és sales stratégiával kiegészített csomagolást adunk. Ezt a szolgáltatást csomagoláshoz és ingyenesen csak mi biztosítjuk Önöknek!
  • Amiben még segítünk: partner keresés (pl. bérgyártáshoz, eladáshoz), becsomagolás, bércsomagolás, Budapesti kiszállítás, import-export, vámkezelés, EKAER, Intrastat, komplett külker ~ KülkerÉsz szolgáltatásunk Partnereinknek ingyenes!~ , környezetvédelmi termékdíj, készletkezelés, gyártáskialakítás, hulladékok felhasználása, értékesítése, környezetvédelmi szaktanácsadás. Ilyen szolgáltatáscsomagot és ingyenes extrákat kizárólag nálunk kap a csomagolásaihoz! 

 

 

A jövő itt van! Hiszünk a termékében, a sikeres eladásban! 

 

Természetesen csomagolóanyagokat forgalmazunk, de nem akárhogy!

Felkutatjuk és legyártatjuk az Önök igénye, kérése szerinti csomagolóanyagokat, eszközöket, gépeket, berendezéseket.
Mintákat adunk, hogy kipróbálhassák a saját termékeikkel a csomagolást.
Nálunk kis tételben is rendelhet! Igen, a kezdő vállalkozások is jöhetnek bátran! Segítjük és támogatjuk Önöket!
Csomagolásaink készen állnak a termékeik fogadására!

 

Miben segíthetünk? Írjon email címünkre, perceken belül válaszolunk! 

office@zebrapack.hu 

 

Jó helyen jár! Válasszon fent a Termékek Csomagolóanyagok-nál a lenyíló  termékkategóriák közül. 
 

 

1–10 termék, összesen 37 db