Nálunk a Rólunk, Önökről és termékeikről szól!

A csomagolás mellé maximális odafigyelést és tudásunk legjavát adjuk, hogy vállalkozásaik egyre sikeresebbek lehessenek. Tesszük ezt a Vásárlóink egyedi igényeinek megfelelően, környezetbarát és minőségi csomagolóanyagok szállításával, a csomagolást segítő gépek, eszközök beszerzésével, új  technikák és technológiák felkutatásával, biztosításával, marketing támogatással, kiegészítő szolgáltatásokkal. 

Egyedi-összetéveszthetetlen

Kis tételben, kisebb mennyiségeket is szívesen teljesítjük. Az indulóés kisvállalkozások is szívesen ajánlanak minket ismerőseiknek, mert ugyanolyan figyelemben és kiszolgálásban van részük, mint a nagy cégeknek. Több mint 20 éves, a közép-vállalkozások különféle területein – gyártás, kereskedelem,  és marketingben -szerzett, operatív tapasztalatainkat ötvöztük, hogy a legjobbat nyújthassuk a velünk dolgozó Partnereinknek.

 Az Önök ideje a legértékesebb, ezért ügyleteiket gyorsan, kiemelten,maximális precizitással és odafigyeléssel kezeljük. 

Egyedülálló újdonságként olyan szolgáltatásokat kínálunk, melyeket ezen területeken elért szakmai sikereink alapoztak meg és hihetetlen népszerűségnek örvendenek a velünk dolgozó gyártó és kereskedő vállalkozások körében. Melyek ezek? 

 

Környezetvédelmi termékdíj ügyvitel szolgáltatás, melynek díja csomagolóanyagok, eszközök vásárláskor beszámítható.

Mi a környezetvédelmi termékdíj és az Önök vállalkozását érinti-e? Az EU-ból és importból származó csomagolóanyagok az első hazai felhasználó számára (importőr, első forgalomba helyező) bevallási és környezetvédelmi termékdíj befizetési kötelezettséggel jár. Levesszük vállalkozása válláról ezt az adminisztratív terhet, kezeljük ennek ügyvitelét. A szolgáltatás díja a nálunk vásárolt termékek árába beszámítható! Kérje ingyenes konzultációnkat!

 

Marketing szaktanácsadás és piackutatás az egyedi csomagoló-anyagokhoz. A gyártás előkészítési folyamatába egyedülálló újdonságként piackutatást és a csomagoláshoz elengedhetetlen marketing szaktanácsadást nyújtunk. Miért és honnan az ötlet? Néhány éve napi szinten szenvedélyesen foglalkozunk marketinggel, a legújabb ügyfélközpontú értékesítést támogató folyamatokkal, kutatjuk és tanuljuk a hazai és nemzetközi trendeket. Fontosnak tartjuk ezt átadni ügyfeleinknek, hogy együtt még eredményesebbek lehessünk. A velünk gyártatott csomagolóanyagokhoz díjmentesen biztosítjuk a marketinget: útmutatót adunk a sikeres termékeladáshoz, mely a csomagolásnál kezdődik. 

 

A sikeres termékeladás a csomagolással kezdődik, nem bízhatjuk a jószerencsére! A közös projektjeinkben részt vevő termékeiket saját média-felületeinken ingyenesen bemutatjuk, reklámozzuk. Kérje ingyenes konzultációnkat! 

Precíz gondos tervezés

Az Önök igényeinek és problémáinak megismerése, a maximális odafigyelés a munkánk alapja.

A gondos tervezés idő- és energia igényes folyamat, de mi az alaposságban hiszünk, mert a kiemelkedő eredmények ezt igazolják.

A sikeres vállalkozások tudatosan gondoskodnak a környezetvédelemről. Felismerik és mindent megtesznek az egészség- és környezetbarát, újrahasznosítható csomagolás használatára a gazdaságosság, a termékvédelem, a sikeres piaci bevezetés és az egyre növekvő eladások érdekében. Mi támogatjuk ezen törekvéseiket és mindent megteszünk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk vállalkozásaik sikereihez.

 

Visszaigazolások bizonyítják, hogy az innovatív megoldások, az egyedi csomagolás, a természetesség kiemelése, az újrahasznosítható csomagolóanyagok használata, a tucat-termékek közül való kiemelkedés  mérföldköve a vásárlókra való fokozott odafigyelés, a minőségi csomagolás és a design.

 

A gyakorlatban sokat teszünk azért, hogy termékbevezetéseik sikeresek legyenek, az eladásaik magasan szárnyaljanak.

Az eddigi és jövőbeli közös sikerekért!

 

 

Várjuk Önöket is!  

[]
1 Step 1
Az Ön neveyour full name
Cége neveyour full name
Telefonszámyour full name
Visszahívást kér?Ha igen adja meg telefonszámát is!
Some Title
Nameyour full name
Commentsmore details
0 /
Previous
Next