Vákuum csomagoló fólia, vákuum tasak, vákuum csomagológép
Amikor először láttunk, hallottunk a vákuum fóliáról, vákuum csomagolásról, azt gondoltuk, a ”fóliások” unalmukban kitaláltak valamit, amit az eddigi sokféle fólia mellé, csakhogy valami új is legyen és drágább.
A kézi, gépi sztreccs és zsugorfóliák, az antisztatikus, több rétegű, kis buborékos és nagy légpárnás fóliák után, a “láthatatlanságot” biztosító fekete, fehér és más színű fóliák sorába jöttek alternatívaként, a vastag, “téphetetlen” fóliák.
Aztán ahogy egyre több, hihetetlen, “nem gondoltam” termék csomagolásakor találkozunk ennek a fólia típusnak, a vákuum fóliáknak a használatával, az elismerő bólogatástól a tágra meredt szemekig mindenféle arckifejezést produkáltunk már.
Csokorba szedtük a látottakat, és hozzuk a listát az általánostól az extrém csomagolásokig.
– élelmiszer: felvágott, sajt, hús, hal, zöldségek… szerepe, hogy levegő mentesen tartsa az élelmiszereket, melyek frissessége és eltarthatósága hetekkel megnövelhető.
Hogyan használjuk, mi szükséges hozzá? Milyen terméknél mire szükséges figyelni?
Különböző vastagságú és méretű vákuum tasakokat kínálunk, és szívesen segítünk a típus, vastagság kiválasztásában is. Ehhez semmi másra nincs szükség, mint a termék megnevezésére, és a körülményekre, melyek a tárolás, szállítás közben előfordulnak: hő- és vagy mechanikai/vegyi hatások.