Mi mindenre jó a vákuum csomagolás? És mire még? Az élelmiszerektől a repülőgép alkatrészekig

Vákuum csomagoló fólia, vákuum tasak, vákuum csomagológép

Amikor először láttunk, hallottunk a vákuum fóliáról, vákuum csomagolásról, azt gondoltuk,  a ”fóliások” unalmukban kitaláltak valamit, amit az eddigi sokféle fólia mellé, csakhogy valami új is legyen és drágább.

A kézi, gépi sztreccs és zsugorfóliák, az antisztatikus, több rétegű, kis buborékos és nagy légpárnás fóliák után, a “láthatatlanságot” biztosító fekete, fehér és más színű fóliák sorába jöttek alternatívaként, a vastag, “téphetetlen” fóliák.

Aztán ahogy egyre több, hihetetlen, “nem gondoltam” termék  csomagolásakor találkozunk ennek a fólia típusnak, a vákuum fóliáknak a használatával, az elismerő bólogatástól a tágra meredt szemekig mindenféle arckifejezést produkáltunk már.

Csokorba szedtük a látottakat, és hozzuk a listát az általánostól az extrém csomagolásokig.
élelmiszer: felvágott, sajt, hús, hal, zöldségek… szerepe, hogy levegő mentesen tartsa az élelmiszereket, melyek frissessége és eltarthatósága hetekkel megnövelhető.

vákuum tasak

Hogyan használjuk, mi szükséges hozzá? Milyen terméknél mire szükséges figyelni?

 

Különböző vastagságú és méretű vákuum tasakokat kínálunk, és szívesen segítünk a típus, vastagság kiválasztásában is. Ehhez semmi másra nincs szükség, mint a termék megnevezésére, és a körülményekre, melyek a tárolás, szállítás közben előfordulnak: hő- és vagy mechanikai/vegyi hatások.

 

, , ,
Előző bejegyzés
A Coca Cola új hulladék-újrahasznosító policy-t hirdetett: 2025-ig megvalósítják a csomagolóanyagaik 100% -nak újrahasznosíthatóságát !
Következő bejegyzés
Csomagolás 1 x 1! Ki mit tud? avagy mit csomagolnak a cégek, akiket mi látunk el csomagolóanyaggal

Related Posts

Ragasztószalag_széles 75 mm.

Az ablakos tasakok megérkeztek!

Csomagolóanyag
Talpas, visszazárható, ablakos vagy teljesen zárt… Tasakok: kicsik, közepesek és nagyok! Megérkeztek az ablakosok is!     A standard méretű tasakok már 200 db-tól rendelhetők! Egyedivé tenné a csomagolást, de…
Read More