Mi ez a csomagolás marketing, amit kínálunk, és hogyan tudja Önöknél is megsokszorozni az eladásokat?

Sokan kérdezik, hogy mi ez a csomagolás marketing szolgáltatásunk, mert nem hallottak eddig ilyenről… Hááát, ezt mi találtuk ki, és a nevét is tőlünk kapta!

A csomagolás marketing szolgáltatásunk a kis- és közepes cégek működéséhez szabott, az Önök termékeinek eladásait növelő, tesztelt, a gyakorlatban működő technikák csomagolásra fejlesztett változata.

 

Nnnna, ezt jól ideírtuk! Dobjuk el egy kicsit ezt a szigorú mondatot és nézzük miért ez a legfontosabb, amire Önöknek is szüksége van? és mi az, amit azonnal “vigyen el” a konkurenciája elől! Kezdjék el használni most rögtön, mert a legtöbb erőt és még több sikert adó pozíció az, amikor a visszapillantó tükörből figyeli a versenytársait! Vagyis Önök vannak elől….

 

  • Mire van leginkább szüksége a kis- és középvállalkozásoknak? Eladásokra! Az eladásokhoz a jó termékek mellett a marketing elengedhetetlen.
  • Mire jut legkevésbé pénze a növekvő cégeknek? Reklámra!
  • Mit adunk mi a nálunk vásárolt csomagoláshoz ingyen? Csomagolás-marketinget: működő, tesztelt, kipróbált eladássokszorozó technikákat, trükköket melyek bizonyítottan működnek! Plusz online felületeinken ingyenes reklám-lehetőséget! 
  • Miért adunk sok-százezres szolgáltatást ingyen? Mert a növekvő vállalkozások sikerei a mi legjobb befektetésünk!  
    Olyan ez, mint a sport… A sikeres sportoló azzal az edzővel akar a sikerei csúcsán is dolgozni, aki mellette volt a nehéz pillanatokban, akinek mindig volt egy jó szava, egy új ötlete, kitartása és keménysége a mindennapokban, hogy felvezesse a siker csúcsaira.
Egyedi szolgáltatásról van szó, melyet mi a csomagoláshoz kapcsolódóan nap, mint nap fejlesztünk, tökéletesítünk és alkalmazunk a velünk együttműködő cégek eladás sokszorozó csomagolásaik megalkotása során. A marketing területén szerezett gyakorlat és tapasztalatok érlelték “termékké”.

Jól tudjuk, hogy a kis- és középvállalkozások többségénél nem áll rendelkezésre túl nagy költségvetés marketinges csapatot alkalmazni, vagy külsős marketing-szolgáltató céggel dolgozni. Azt még jobban tudjuk, hogy a nem-óriás cégeknek van leginkább szükségük minden egyes kis trükkre, praktikára és bevált tudás alkalmazására a lehető legtöbb termékeladás érdekében. A marketing tulajdonképpen ezen ötletek gyűjteménye. Ha valaki a pontos definíciókra vágyik:  https://hu.wikipedia.org/wiki/Marketing
A több mint 25 év alatt, a közepes nagyságú cégek különféle területeinek mindennapjaiban tapasztaltak nagyban segítik munkánkat, hiszen ismerjük nem csak csomagolással kapcsolatos problémáikat. De nem sablonosítunk, hanem minden egyes hozzánk forduló vállalkozás esetében a saját aktuális kérdésére fókuszálunk, és keressük meg együtt a legmegfelelőbb csomagolóanyagokat és eszközöket, figyelembe véve a másodlagosnak tűnő szempontokat is.
Gyakran hely- és munkaerőhiánnyal küzdenek, mindennaposak a raktározási, logisztikai megoldandók, szállításból adódó gyakori selejt-problémákkal szembesülnek, az értékesítésben kell sokkal eredményesebbnek lenniük. Miért fontosak mindezek? Mert tudjuk, hogy a nem megfelelő körültekintéssel választott csomagolás még több gondot generál! A cél gyors és gördülékeny munka, előírásoknak megfelelő minőségi és esztétikus egyedi csomagolás, maximális biztonságot nyújtó térkitöltő, védő és gyűjtő csomagolások, és sokkal több termékeladás.
Miért fontos az egyedi csomagolás minden egyes kis eleme? erről bővebben itt… Az egyedi csomagolás, mint a legjobb értékesítő című írásunkban olvashat
Minden körülmény lényeges, de az értékesítésnek van a legnagyobb szerepe, mert ha nem adnak el, akkor baj van! Hogyan tudunk mi hozzájárulni a velünk dolgozó vállalkozások eladásainak növeléséhez? Csomagolás marketing szolgáltatásunkkal: fogtuk a gyártás és kereskedelem területeiről sikeresen működő sales és ezt támogató technikákat, megfűszereztük a legfinomabb – nem idegesítő, nem  nyomulós- marketing elemekkel, és készítjük az egyedibbnél-egyedibb termékeladást növelő csomagolásokat. Mi a pontos recept? Nincs recept, mert nincs két egyforma projekt! Nem sablonokat adunk, és nem csupán jó tanácsokat, hanem aktívan részt veszünk a munkában: piackutatás, célcsoport- és konkurenciaelemzés, tesztelések, trendek és kiforrott jól működő marketing elemek összessége és eladás-sokszorozó csomagolás lesz a végeredmény.  
A nagy vállalatoknál marketing feladatokkal egy komplett részleg foglalkozik, ahol megtervezik, sok esetben gyártják is a saját csomagolásaikat. Mit tegyen egy kis- vagy középvállalkozás, hol és hogyan kezdjék el a csomagolást kitalálni, megtervezni? Keressenek minket, szívesen segítünk! Kérjen ingyenes konzultációt most…..
A csomagolás kiválasztás során, hogyha látjuk, hogy a vásárlónak nincs segítsége, tapasztalata a csomagolásból kihozható maximális eladási technikák alkalmazása terén, elmondjuk javaslatainkat. Konzultációnk során elemezzük a körülményeket, a cégnél zajló folyamatokat és készítünk egy komplex vázlatot a közös munkához, a szükséges anyagok és eszközök bemutatásával, a hozzájuk kapcsolódó munkafolyamatokkal együtt. Ebből természetesen választható rész-megbízás is, és azt is tiszteletben tartjuk, hogyha Önök saját erőből valósítják meg az általunk javasolt elképzeléseket. A lényeg az eredmény, és mi annak is örülünk, hogyha csak egy kis ötletet vesznek át az általunk javasoltakból. Abban bízunk, hogy látva a sikert, Önök újra megkeresnek minket a következő csomagolási igény felmerülésekor.
Mindig teljes projektben gondolkodunk, mert tapasztalatok igazolják ennek eredményességét. Biztosan drága, kisebb cégeknek megfizethetetlen a szolgáltatás… ezt gondolhatják. Ha árban elérhetetlenné tettük volna, akkor valószínűleg nem ez lenne az egyik legsikeresebb „termékünk”! Csomag díjaink vannak, attól függően, hogy mennyi időt szükséges 1-1 projektre szánni. A valós értéke ezeknek a többszöröse, de számunkra lényeges, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen, és a lehető legrövidebb időn belül Önök érezzék a kézzel fogható eredményeket. Az elérhető árak mellett a legjobb ebben a szolgáltatásban, hogy azon vállalkozásoknak, akik nálunk rendelik meg a csomagolóanyagaikat, vagy igényelnek egyéb szolgáltatásokat, a marketing szolgáltatás ára beszámítható, így akár ingyenes is lehet.
Ajándékaink, 
Néhány példa: ingyenes első konzultáció, helyszíni egyeztetés, komplett anyag és munka-fázis terv, csomagolás tervező, költség kalkuláció.
Extra ajándékok: céges bögre, szatyor, doboz, irodai kiegészítők, házhoz szállítás.
Hogyha tetszett a bejegyzésünk, kérjük ossza meg másokkal is.
KÖSZÖNJÜK!

 

,
Előző bejegyzés
Hogyan válasszunk csomagolást termékeinknek? 12 pontos csekklista és beszerzési segédlet KKV-knak
Következő bejegyzés
Az egyedi csomagolás, mint a legjobb értékesítő. Mert a sikeres eladás a csomagolással kezdődik!

Related Posts