Hogyan lehet Önöknek is új csomagolóanyaguk ingyen, és hogy kerül ez a szolgáltatás ide?

Az egész úgy kezdődött, hogy éppen egy partnerhez látogattunk, legújabb termékük csomagolásának kitalálása, megtervezése céljából. (egyedi csomagolás, marketing
A gyártás javában zajlott, de ezt alig tudtuk megnézni, mert a helyszín szinte megközelíthetetlen volt. Lépni nem lehetett a sok karton doboztól, és egyéb csomagolóanyagtól. A gyártáshoz a „sok minden” alaposan becsomagolva érkezett, hevert mindenfele, sok helyet foglalt és bosszúságot okozott. A “hajtogató-kolléga” aznap beteg volt, így mindenki döbbenten konstatálta, hogy ez mekkora probléma.
… akkor és ott azt javasoltuk, hogy vásároljanak vagy béreljenek egy olyan eszközt, ami segíti ennek a problémának a megoldását. Sajnos pont ennek a cégnek, akinek a termékét javasoltuk, zokon vette erre irányuló törekvéseinket, ezért ez a blogbejegyzés is ennek fényében és ezért módosult.
Egyszóval, azóta sok minden változott, így most egy sokkal jobb tanácsunk van:
Váltsák be csomagolóanyagaikat újra, vagy vásárolják le szolgáltatásainkra.
Ilyen egyszerűen, rövid időn belül lehet az Önök cégének új csomagolóanyagok rendelése esetén levásárolható értéke, így ingyenes új csomagolóanyaguk is.
[]
1 Step 1
Az Ön neveyour full name
Cége neveyour full name
Telefonszámyour full name
Visszahívást kér?Ha igen adja meg telefonszámát is!
Some Title
Nameyour full name
Commentsmore details
0 /
Previous
Next
Hogyha tetszett a bejegyzésünk, kérjük ossza meg másokkal is.
KÖSZÖNJÜK!
Előző bejegyzés
Környezetvédelmi termékdíj 1×1 kkv-knak. Hogyan szabadulhat meg ennek adminisztrációjától, úgy, hogy kötelezettségének mégis eleget tesz?
Következő bejegyzés
A költözés rémálom, vagy legyen inkább klassz kaland? Ne bízza a véletlenre! Hogyan születtek a “költöztető csomagjaink”?

Related Posts

Nincs ilyen adat.