Egy szín, két szín, sok szín? Egyedi logózott, nyomtatott ragasztószalag. Hány szín lehet? Hány szín kell?

Egyedi logózott, nyomtatott ragasztószalag

Egy szín, két szín, sok szín?

A Milyet lehet? -től a Milyet érdemes? – ig

és MIÉRT?

 

Nagyon gyakori megkeresés-típus, mellyel nagyon széles körben fordulnak hozzánk: az egyedi logózott ragasztószalagok.
Kidolgozzuk az ajánlatot, sok esetben meg is köszönik, és van megrendelés is…., de fura volt nekünk, hogy miért van ez a nagy űr a kezdeti lelkes érdeklődés és a megvalósítás között, és nem hagytuk annyiba, kiderítettük!
Most pedig megosztjuk a tapasztaltakat, sőt átalakítottuk a ragasztószalag termékcsaládokat és ingyen segítünk a logó-színek-típusok választás okozta nehézségeken átlendülni egy kávé-szünetnyi idő alatt.
Van logójuk, vannak céges-színek, és szeretnének egyedi logózott ragasztószalagot. Hol és hogyan fussanak neki, hogyan nézne ki, hogy fog eljutni Önökhöz?
Itt a 7 pontos lista, mely a komplex folyamatot bemutatja:
  • Elküldi e-mailen a logót és a színeket (mi max.2 szín használatát javasolunk, alább az indoklás!)
  • Megadja a darabszámot (min.36 db a csendes típusból, min.360 db a hangtalan típusból)
  • E-mailben küldünk javaslatot és pontos árajánlatot
  • Ha elfogadják az ajánlatot, válaszként elég egy pár soros megrendelés.
  • A megrendelés részeként elkészül a grafikai terv (logó, színek hogy néznek ki a ragasztószalagon) amit küldünk elfogadásra, ha ok, erről kérünk egy elfogadó e-mailt.
  • küldjük a díjbekérőt, az előleg megérkezése után kezdődik a gyártás
  • 2 héten belül szállítjuk, és már ragaszthatnak is
Azaz, sehova sem kell elmennie, semmit sem kell grafikusokkal terveztetni, egyeztetni, várni, számon kérni…
Ugyanis, saját felmérésünk eredménye: itt akad el a dolog!!! A grafikus nem készítette el a külön tervet, vagy mi nem tudtuk pontosan, hogy is legyen a felirat … Ezt most egy csapásra áthúzhatjuk, csak a fenti infók kellenek, és már kapja is a kész ragasztószalag tervet! A másik kritikus pont a minimális mennyiségek, hét most ezt is megoldottuk: van olyan típusú ragasztószalag, melyből elég akár 36 tekerccsel rendelniük. Részletek itt!
Maximum 4 színnel tudunk nyomtatni, de csak bizonyos logó és szín típusok esetén, viszont
maximum 2 szín használatát javasoljuk.
Miért?
Felmérések bizonyítják, hogy az 1 maximum 2 színnel nyomtatott ragasztószalag (de más reklám célú vizuális anyag is!) sokkal inkább egyértelmű, jobban megjegyezhető, mint a sokszínű!
Az egyedi nyomtatott, logózott ragasztószalag funkciói:
  • Biztonság nem bontják ki szállítás közben a csomagjait, mert nem pótolható sértetlenül a ragasztószalag, azonnal észrevehető a próbálkozás!     = a csomag tartalma rejtve, védve marad a kíváncsi szemek elől!
  • Ingyen reklám a többi csomagot feladó/fogadó cég dolgozója, kollégája és a kíváncsi szomszéd is látja az Önök cégének, weboldalának a nevét
  • Megkülönböztethetőség a saját egyedi nyomtatott ragasztószalaggal lezárt csomagok sokkal kisebb arányban vesznek el szállítás közben. (futárszolgáltatást végzők adatai alapján!)
Mi kerüljön a nyomtatott egyedi ragasztószalagra?
Logó + cégnév 20%  +  a weboldal neve 80 % ! Ennyi!
Felesleges pénzkidobás a cím, telefonszám ráírása, mert az erre pazarolt felület a lényeg rovására megy! Ugyanígy a kettőnél több szín is eltereli figyelmünket! Hogyha a cégünk színei kettőnél több színből/árnyalatból állnak, ragasztószalag esetén minimalizáljuk 2 színre!

 

Egy példa a közelmúltból: hosszabb ideig elhúzódó „saját ragasztószalag-vágy” azért nem jött létre sokáig, mert a cég által megadott 4 színű kombinációt csak min. 720 db-os megrendeléssel lehetett volna megvalósítani, ez pedig 4 szín esetén a legdrágább, a sok szín miatt, 4 db. klisé költsége miatt és a megszabott minimális gyártási darabszám miatt is…
Aztán egyik nap azzal az ötlettel beszéltük újra a projektet, hogy mi lenne, hogyha 2 színnel nyomtatnánk? Annyira megtetszett a megrendelőnek az ötlet, hogy beletettek egy plusz csavart: egy színnel kérték a ragasztószalagot. Után-gyártáskor pedig egy másik színnel nyomott szalagot fognak kérni, sorra megyünk a 4 színnel.
Az első sorozat el is készült, ennek fotója látható itt.
Hogyha Önök is szeretnének egyedi saját logóval nyomtatott ragasztószalagot, küldjék el e-mailben az adatokat és 2 hét héten belül ragaszthatnak is!
[]
1 Step 1
Az Ön neveyour full name
Cége neveyour full name
Telefonszámyour full name
Visszahívást kér?Ha igen adja meg telefonszámát is!
Some Title
Nameyour full name
Commentsmore details
0 /
Previous
Next

 

, ,
Előző bejegyzés
Elindítottuk Újdonságok, Akciók menüpontunkat! Bővülő választék, új egyedi szolgáltatások.
Következő bejegyzés
A Coca Cola új hulladék-újrahasznosító policy-t hirdetett: 2025-ig megvalósítják a csomagolóanyagaik 100% -nak újrahasznosíthatóságát !

Related Posts