Csomagolás marketing

A sikeres termék eladás a csomagolással kezdődik!

A termékek egyedi csomagolása, designja, feliratai nagyban növelik a termékek eladásait, de kellő körültekintés nélkül sokat árthat a nagyon jó terméknek is. Hogyha jó a tartalom, de a csomagolás nem adja el, egyszerűen nem nyúlnak érte a polcra a vásárlók, akkor esélye sincs bizonyítani! Önök hisznek a termékükben, mi pedig tudjuk, hogy a csomagolásainkkal behozhatatlan előnyökre tesznek szert, a vásárlók figyelmének megszerzése érdekében.

Csomagolás marketing – szolgáltatás

Az egyedi csomagolásokhoz marketing tervezést kínálunk. A technikai és grafikai munka mellett hatalmas szerepe van a marketingnek, de ez a kis- és középvállalkozásoknak komoly anyagi terhet jelent.
A marketing szempontok költségtakarékosság miatti mellőzése óriási rizikó!
Szeretnének Önök is minden eszközt bevetni új termékeik sikeres piacra-bevezetése folyamatában?
Jó lenne a meglévő termékeikkel új köntösben  a mai modern vásárlói igényeknek megfelelő csomagolásban új piacokat megnyerni?
Nem lehetetlen!
Mi, a Zebrapack Kft., elérhetővé és megfizethetővé tettük a marketing erejének maximális kihasználását a csomagolás-tervezési folyamat részeként!
A kis- és középvállalkozásoknak a legnagyobb segítség, hogyha az elkészítendő egyedi csomagolás kitalálásához és megvalósításához maximális támogatást kapnak a termék legsikeresebb piacra lépéséhez és a vásárlók meghódításához.
Blogunkban erről részletesen írtunk.
 Szívesen kipróbálná? Kérjen ingyenes konzultációt!

[]
1 Step 1
Az Ön neveyour full name
Cége neveyour full name
Telefonszámyour full name
Visszahívást kér?Ha igen adja meg telefonszámát is!
Some Title
Nameyour full name
Commentsmore details
0 /
Previous
Next

Hogyan lehet ezt a szolgáltatásunkat elérhető áron megszerezni?

Tulajdonképpen ingyen! A nálunk vásárolt egyedi termékcsomagolások tervezési folyamatának részévé tettük.
Nincs szükség költséges külső marketinges bevonására, mivel mi magunk tudjuk mindezt biztosítani. A marketing területén évek óta folyamatosan tanuljuk, gyűjtjük, vizsgáljuk és teszteljük a naprakész ismereteket. Az elméleti tudnivalókat és gyakorlati tapasztalatokat a minőségi csomagolások megalkotásába visszük át, melyet így átadunk Önöknek.
Mit lehet a “csomagolás marketinggel” elérni?
A legfontosabbak ismeretében biztosra mehet a piac meghódításában: Kik a vásárlói? Mik a problémáik? Mire adnak az Ön termékei megoldást? Mik a szokások? Mik az igények? Milyen konkurens termékek vannak? Mindezen információk birtokában és a termékeik csomagolásában kommunikálva, Partnereink verhetetlen előnyökre tesznek szert.
Érdeklik a részletek, tegyünk egy próbát az Ön termékeivel?