Csomagolás 1 x 1! Ki mit tud? avagy mit csomagolnak a cégek, akiket mi látunk el csomagolóanyaggal

Érdekességek és hasznos tudnivalók a csomagolásról, a csomagolt termékek listája. Miket csomagoltunk és milyen termékekhez biztosítunk csomagoló anyagot?

Alábbi listát folyamatosan frissítjük, aszerint, hogy milyen termékek csomagolásaival bővül a paletta.
A legáltalánosabb karton doboz, ragasztószalag és légpárnás fólia “kombót” ezúttal mellőznénk, mert nem untatni, hanem informálni szeretnénk
 • 2020-as év legkurrensebb terméke lett: a kupakos és egyéb tasakok, melyekbe a járványhelyzet miatt megnövekedett alkoholos fertőtlenítők, kéztisztító zselék, baktérium- vírus és gombaölő készítmények kerülnek töltésre, csomagolásra, forgalmazásra. Standard tasakjaink 200 db-tól megvásárolhatók, egyedi nyomtatott tasakokat bármilyen méretben és kivitelben biztosítunk. Magyar alapanyagból, magyarországi gyártással, raktárról vagy rövid gyártási határidővel, folyamatosan! 
 • paprika, fűszer készítmények, őrlemények. A paprika és a fűszerek esetében a fény és aromázás a legfontosabb. Többféle variációban kínálunk tasakokat, a talpas visszazárható verziótól, az oldalredős típusokig. Festhető, matricázható, logózható termékek, bővebben a Tasak menüpontban.  
 • sütésre/főzésre előkészített, bepácolt, fűszerezett húsok. Főként sportolóknak, diétázóknak, kalória számolóknak. A vákuumtasakok hosszabb tárolási és eltarthatósági időt biztosítanak. Vannak süthető és főzhető, sous-vide – technikával használható vákuum tasakjaink is.
 • állateledel, kutya-macska táp, jutalomfalat. Élelmiszer biztonsági tanúsítvánnyal, aroma és fényzáró tasakok, talpas, ablakos, visszazárható tasakok.
 • kávé   aromazáró csomagolás, legtöbbször a plusz szelepes tasakokra esik a választás. Mi biztosítja az aromazárást? A belül alu tasak lehet kívül is alu, és festett, vagy kívül papír, natúr vagy nyomtatott, és festett. A nagyobb kiszerelés esetén a visszazárható megoldás is kedvelt. Az oldalredős tasak típus a leggyakoribb a kávé csomagolás választásakor.
 • tea    szálas zöld és fekete tea, gyümölcstea, gyógynövény tea. Fény és aromazáró tulajdonsággal rendelkező csomagolási megoldásként a visszazárható, simítózárral ellátott alu tasakok dominálnak. Belül alu, kívül papír, vagy festett, nyomtatott alu. A tasak forma oldalredős, vagy talpas, kicsi, közepes nagy tasak, simítózáras visszazárható. Bércsomagolás, teafilterezés megoldható! 
 • fürdősó, kristályos halmazállapotú kozmetikum féleségek: kívül papír ablakos aromazáró, nedvességkizáró talpas, visszazárható tasakban csomagolva. Kézzel is, kisebb/nagyobb mennyiségben könnyen tölthető és zárható csomagolás-típus. Matricázva kis mennyiségben is azonnal fogyasztásra kínálható. Nagyobb mennyiségek esetén, egyedi grafikával, céglogóval, feliratokkal ellátva kérhető. 3 féle standard méretben kapható! link itt>> 
 • magvak, szárított, aszalt zöldség és gyümölcs, chips      talpas, simítózáras, visszazárható tasak, védőgázas vagy sima. A termékek minőségét, színét és állagát, a nedvességtartalmának állandóságát a belül alu, kívül papír (vagy alu) tasakok biztosítják. Vásárlóink a talpas visszazárható tasakokat kedvelik, melyek többféle standard méretben raktárról is elérhetők. Bármilyen egyedi méretet és nyomtatást is biztosítani tudunk, kérje ajánlatunkat. Védő gázas csomagolási megoldást is kínálunk! Védőgázas tasakokat és védőgázas csomagoláshoz gépet is.
 • szósz, salátaöntet, ketchup, majonéz, mustár, grillezéshez pácoknak csomagolás: a kis egyszeri alkalomra csomagolt kisebb kiszerelés mellett a nagyobb kiszerelés és utántöltő csomagolás is szerepel a termékpalettánkon. A kupakos talpas átlátszó tasakok viszik a prímet ezen a téren. A saláta öntetek készítői, a nagyobb kiszereléseket, az utántöltő csomagolásban termékeiket kínáló gyártók a könnyű töltési lehetőség mellett (kézzel és géppel egyaránt egyszerűen tölthető) a pofonegyszerű de 100% lezárhatóságot és dézsmabiztos (garancia-biztos) lezárást biztosító kupakos megoldást kedvelik. (kézzel rátekerhető a kupak, a végső mozdulat zárja a rendszert és megakadályozza a kupak sérülés nélküli nyitását) Bércsomagolás megoldható! 
 • kókuszsír, kakaóvaj csomagolás: mindkét termék típus csomagolásakor a hőmérséklet változásokra kellemes reagálási módozatait alkalmazzák ezen termékek csomagolói. Felmelegítve a termékek folyékony halmazállapotúak, így tasakokba töltésük egyszerű és speciális eszközök nélkül is megoldható. A csomagoláshoz közkedveltek a visszazárható talpas tasakok (pl. natúr talpas tasak, alu-visszazárható talpas tasak, belül-alu kívül papír tasak, belül műanyag kívül papír tasak) Standard méretek raktárról, egyedi méretek és kivitel megrendelésre.
 • fehérje csomagolás, étrend kiegészítők csomagolása: az étrend kiegészítők körében a talpas, visszazárható tasak a toplistás. Leggyakrabban az ezüst tasakokat preferálják, mivel egy egyszerű design-al is nagyon mutatós, elegáns a termék. A talpas megoldás lehetővé teszi az azonnali polcra helyezést. A vásárlók kedvelik a visszazárható megoldást, mivel kényelmes, nincs szükség külön tároló egységre, a termék minősége nem romlik a felbontás után sem. A talpas visszazárható tasak típus is igény szerint festhető, matricázható, egyedi méretben is készíthető. A tasakok töltése kézzel és géppel is lehetséges, a lezáráshoz egy speciális hegesztő eszköz szükséges, mely nem elérhetetlenül drága. Kínálatunkban a tasak hegesztő gépek is megtalálhatók. Bércsomagolás megoldható! 
 • étrend kiegészítők, napi kiszerelésű egység termék-adag csomagolás: kis méretű, egy alkalomra azonnali fogyasztásra készült kis termék egységek csomagolására ezüst, műanyag tasak vagy vákuum tasakok népszerűek.
 • ital csomagolás: kupakos talpas tasak (vagy talp nélküli kupakos tasak), sűrítmények, gyümölcslé, zöldség levek csomagolása kézzel vagy géppel való töltéshez. A tasakok közül sokféle típus elérhető pár-százas nagyságrendben is, standard méretekben. Élelmiszer biztonsági engedéllyel, tanúsítvánnyal ellátott csomagolóanyagok!
 • bio termék csomagolóanyagai és egészséges termékek csomagolása: liszt, lisztkeverék, magvak, por állagú kivonatok csomagolására egészségbarát csomagolóanyagokat kínálunk. Leggyakoribb választás a talpas visszazárható kívül papír tasak. Kézzel és géppel is könnyen tölthető. A tasakok zárása hegesztő géppel megoldható. Kínálatunkban a tasak hegesztő gépek is megtalálhatók. Bércsomagolás megoldható! 
 • kozmetikum csomagolás: folyékony és/vagy emulzió, krém állagú kozmetikumok, arc vagy bőrradír csomagolás, arcpakolás, szépségmaszk csomagolás, egység kiszerelés-csomagolásához tasakok, csomagolási megoldások nagyon széles skáláját biztosítjuk. Tetszés szerinti tasak kialakítás, négyzet vagy téglalap alakzat, tépéskönnyítővel ellátott, egyedi festett grafikával nyomtatott tasakokat biztosítunk. Bércsomagolás megoldható! 
 • gyümölcslé, ivólé. Itt a gyümölcs szezon! Forrón is tölthető tasakokba, 2 dl es, 5 dl-es és 1 literes kiszerelésben standard méretű tasakjaink segítségével azonnal letesztelheti termékét Ön is! A kupakos talpas tasakok népszerűsége érthető, hiszen kézzel és géppel is tölthető. A folyadék betöltése a tasakokba egyszerűen elvégezhető. A garancia biztos (dézsmabiztos) kupak kézzel is zárható. A gyors töltés biztosított, a termék azonnal a vásárlókhoz kerülhet. Az átlátszó (víztiszta) tasakokba a “szép” folyadékokat bátran tölthetjük, aminek vevő csalogató színe van. A fényvédelem az alumínium (ezüst) tasakokkal biztosított. Bármilyen méretben és kiszerelésben biztosítunk tasakokat, várjuk megkereséseiket.
 • folytatás következik….

Önök milyen termékhez keresnek csomagolást? 

Írjanak, segítünk a választásban, mintákat küldünk, próbacsomagolást végzünk.

office@zebrapack.hu 

,
Előző bejegyzés
Mi mindenre jó a vákuum csomagolás? És mire még? Az élelmiszerektől a repülőgép alkatrészekig
Következő bejegyzés
Az ablakos tasakok megérkeztek!

Related Posts

Ragasztószalag_széles 75 mm.

Az ablakos tasakok megérkeztek!

Csomagolóanyag
Talpas, visszazárható, ablakos vagy teljesen zárt… Tasakok: kicsik, közepesek és nagyok! Megérkeztek az ablakosok is!     A standard méretű tasakok már 200 db-tól rendelhetők! Egyedivé tenné a csomagolást, de…
Read More

Csomagolás Üvegeseszter csodás műveinek

Csomagolóanyag
A héten Balogh Eszter  ~ÜVEGESESZTER~  üvegfestő és ólmozott- üvegablak készítő csodás műveihez szállítottunk csomagolóanyagot. Facebook oldalán láthatók az egyedi szépségek… https://www.facebook.com/uvegeseszter/?fref=ts  Minket elvarázsolt…   Kinek melyik a kedvence?    
Read More