Csetlő-botló első lépéseink. A MIÉRT, a csomagolás és miért mi? Hogyan vált valóra az álom?

Álmodtunk egy új, merész világot… Nektek és magunknak, egy kerek egészet, merőben mást.
Ahol munkánk során minden erőnkkel a környezetünk és a gyermekeink jövőjét óvjuk. Szorgalmazzuk és segítünk az újrahasznosításban, megosztjuk azokat a költségcsökkentő módszereket, melyek a csomagolás és vonatkozásában a raktározás és szállítás optimalizálását garantálja, és sikereiteket, növekedéseteket támogatják.
Ahol a velünk tartó vállalkozások csomagolással kapcsolatos lévő feladatait összehangoljuk, szolgáltatásainkkal terheiket könnyítjük, marketinggel eladásaikat sokszorozzuk. Ha kell, csak egy kis szeletet adunk, ha szeretnéd, akkor többet is, igényeid szerint. Azt csináljuk, amit nagyon szeretünk, és amiben hiszünk.
Maximalizáljuk az újrahasznosítást, minimalizáljuk a környezetterhelést, a költségeiteket.
Biztonságossá és gazdaságossá tesszük a csomagolási folyamataitokat. 

Érdekel, hogy MIÉRT? Kíváncsi vagy HOGYAN? Mesélünk róla….

Amikor egy-egy bevásárlást követően aggódva körülnézünk, és megállapítjuk, hogy a hasznos dolgokon kívül hazavittünk rengeteg hulladékot a csomagolások formájában, megijedünk. Elkezdünk szorozni: 52 héten át, több millió háztartásban ugyanez megy, lassan ellepheti egész Földünket a hulladék…. ugye ismerős ez a nem jó érzés… Belegondolni is rossz, hogy a vállalkozásunkban ennél sokkal több szemét keletkezik, ami természetes velejárója a termelésnek, az új termékek előállításának, de kicsit mégis hibásnak érezzük magunkat emiatt. Tudnotok kell, hogy vannak jó megoldások, és egy emberként is sokat tehetünk a környezeti ártalmak csökkentéséért. És nem vagyunk egyedül, mert itt vagytok Ti és Mi is, ez már komplett ütőképes hadsereg.
Mi segítünk vállalkozásod zöld arculatának kialakításában, környezet- és egészségbarát csomagolásokat biztosítunk, keressük, felkutatjuk és hozzuk a legújabb anyagokat, technikákat és technológiákat, elérhető áron a KKV-knak is, de maximálisan támogatva az egyszerű és természetes megoldásokat is, hogyha arra van szükség.
Naponta figyelemmel kísérjük, elemezzük és átadjuk Nektek az információkat arról a kialakult és megállíthatatlanul növekvő, új, igényes, fizetőképes, környezet- és egészségtudatos vásárlói rétegről, melyre a Te vállalkozásodnak, a termékednek készen kell állnia. Ha nem teszel érte, megteszik mások, és megelőznek. Az igényességen, az odafigyelésen és a tudatosságon kívül nem kerül többe ez a választás! Sőt, az újrahasznosítás olyan forrásokat biztosít, melyekre nem is gondoltál.
Velünk tartasz? …
(Ez az egyetlen olyan kommunikáció, ahol a tegeződést használjuk, elnézést azoktól, akik ezt nem kedvelik. ) Tegeződünk most, amikor
az álmainkat osztjuk meg Veled,
ezzel szeretnénk megerősíteni a bizalmat,
 a közös célt, melyre az együttműködésünk során számíthatsz.

 

Milyen érzés ide kisétálni?
Leülni egy kicsit a vízparton, a friss levegőt beszippantva érezni azt az erőt, melyet az ad, hogy
igen, én teszek ezért a szép környezetért, óvom a szépségét, hogy a gyermekeim is kisétálhassanak ide az ő gyermekeikkel kavicsot dobálni a vízbe. Nagyon örülünk, hogy itt vagy, hogyha ezt olvasod, akkor a Jövő Építője vagy, Gyermekeid védelmezője, a természet oltalmazója. Csatlakozz hozzánk, várunk szeretettel!
Miért érezzük, hogy jó úton járunk és hogy jutottunk el ide?
Tanácsadói munkáink során, lépten-nyomon találkoztunk az ügyfeleknél a csomagolással kapcsolatos komoly problémákkal. Silány minőség, rossz méretek, rész-csomagolóanyagok (pl. térkitöltő) hiánya, szállítmányok késése, drága szállítási költség… Ügyfeleink szabadkozva, idegesen ültek le megbeszéléseinkre, mert éppen az vitte el a figyelmüket, hogy a gondosan legyártott termék nem tud határidőre indulni a megfelelő csomagolás miatt, a szállítás olyan drága, hogy megkérdőjelezhető az egésznek az értelme, a szemétszállítás egy vagyonba kerül, és éppen kaptak egy ellenőrzést a környezetvédelmi termékdíj hiányosságai miatt. Beszélhetünk mi vállalkozás-fejlesztésről és hatékonyság növelésről, hogyha ilyen banánhéjak nehezítik a munkájukat!
Mivel a gyártás és a kereskedelem kemény hétköznapjain szocializálódtunk, pontosan erről az oldalról ismerjük e nehézségeket, de számtalan megoldást ismerünk, és szívesen adjuk át tapasztalatainkat.
Egyre több vállalkozásnak segítettünk túljutni holtpontokon, szereztünk a föld alól is bármit, amire éppen nagy szükségük volt, ez legtöbbször valamilyen csomagolóanyag vagy kapcsolódó eszköz. Hiszen ezek a vállalkozások, Ti, profik vagytok a saját tevékenységetekben, a gyártás, termékek előállítása vagy a kereskedelem a sikereitek kulcsa, de előfordul, hogy komoly sebeket szereznek közületek sokan olyan területeken, mint a csomagolás, a szállítmányozás, külker, vagy egy nem túl jól kalkulált ár miatt.
A sokadik ilyen után akaratlanul jött a kérdés, nem kellene nekünk ezzel komolyabban foglalkozni? De hát jó pár csomagolós cég van a piacon, jöttek az ellenérvek. Igaz, de mi teljesen másképp képzeltük az egészet, zöld arculatú, igényes, ügyfélközpontú, problémamegoldó, összefogó és teljes körű kiszolgálást adunk, kiegészítve mindazon tudásunkkal, mely a KKV-k mindennapjaiban előfordul, örömmel átadva azt, amire igény van, a közös sikerek érdekében. És elkezdtük egymás mellé rakosgatni az álom darabjait, és mellé felsorolni azokat a területeket, amik az erősségeink. Így leírva egyre jobban kitűnt, hogy mint a puzzle darabjai, olyan tökéletesen illeszkednek ezek egymáshoz. A kép pontosan akkor állt össze teljesen, amikor rájöttünk, hogy ezeket egymásra és a tudásunkra építve, egy olyan egyedülálló, a középvállalkozásokat kiszolgáló csomaggal rendelkezünk, amely nagyban megkönnyíti mindennapjaikat és segít a saját területükre koncentrálni, azt fejleszteni és tökéletesíteni, rengeteg időt és energiát megtakarítani.
A kicsomagolástól a becsomagolásig, sőt a vásárló által történő kicsomagolásig!
Na de kit érdekel, hogy mi történik, amikor a vásárló kicsomagolja a termékünket? Emberek, ez a legfontosabb, itt a lényeg!!!
A VÁSÁRLÓ… A MI TERMÉKÜNKET!
Vagyis eladtunk, neki, a mi termékünket vette meg! Minden mozdulatára éberen kell figyelnünk, mert újra szeretnénk a figyelmét!
 Milyen ez az új, merész világ, amit megálmodtunk?
, amely hála egyre több velünk közreműködő vállalkozásnak, napról napra válik valóvá?  
 Így működik a gyakorlatban:
Nem Nektek, a vállalkozásoknak kell 4-5 helyre szaladgálni, kitalálni, hogy milyen csomagolóanyagra, eszközre, gépre van szükségetek, vesződni a HPL, HDPE, PP, ADR, BOPP és mindenféle érthetetlen rövidítések megfejésével, 4-5 beszállítóval tárgyalni, egyeztetni, összehangolni, össze próbálni a részeket.
Viszont a saját telephelyeden, pontosan a konkrét termék tulajdonságait, a helyi adottságokat, a napi munka-folyamatokat figyelembe véve, a tárolási és szállítási körülményeket, a hatósági előírásokat, a gazdaságossági tényezőket, az eladás sikerességét előkészítve konzultálni, együtt megtervezni, összeállítani majd kulcsrakész, egységes, egymásra épülő, egymást kiegészítő legbiztonságosabb, költségoptimalizált csomagolási szolgáltatást igénybe venni. Ha csak csomagolóanyagokat, eszközöket szeretnétek, a konzultációt akkor is igénybe vehetitek, mi úgy gondoljuk, hogy mindennek az alapja a megfelelő kommunikáció, az igények és a megoldandó legpontosabb megismerése. Hogyha csak a hulladék okoz gondot, vagy csak a termékdíj, külön-külön is kérhetitek bármelyik szolgáltatást. Mégis azok vannak legtöbben, akik egyre több szolgáltatásunkat veszik igénybe, mert egyre többet spórolnak, azzal, hogy a szolgáltatások díja beszámítható a csomagolóanyag vásárlásokba, így nagyon kedvezőek.
Az eredmény: nincs több 4-5 helyre szaladgálás, 4-5 szállítási költség, 4-5 egyeztetés x 10-12 x min. 20 perc….  4 x határidő, 4 x csúszás rizikó …..
És elindultunk ezen az úton, így lett egy teljesen új, a piacon egyedülálló komplex szolgáltatás csomagunk, mely a következő elemeket tartalmazza.
 • Környezetvédelmi termékdíj ügyvitel. Sok áru, alapanyag az EU-ból vagy 3. országból érkezik, a csomagolás miatt mindenképp, de lehet, hogy a termék után is környezetvédelmi termékdíj nyilvántartást, bevallást kell készíteni. 1995 óta él ez a kötelezettség, mégis mai napig vita, hogy a könyvelő készítse-e, a vállalkozás, vagy külsős, illetve legtöbben a „nem is tudtunk róla” kategóriába sorolhatók. Kik a kötelezettek, hogyan lehet legkevesebb energiával eleget tenni a kötelezettségnek? A szolgáltatásunk előfizetői az előfizetés árát a csomagolóanyagok vásárlásakor beszámíthatják, így ma már egyre többen ingyen élvezik ennek előnyeit. Részletesen itt olvashatsz erről:  https://zebrapack.hu/kornyezetvedelmi-termekdij-1×1-kkv-knak-hogyan-szabaduljon-meg-ennek-adminisztraciojatol-mikozben-kotelezettsegenek-eleget-tesz/
 • Csomagolás marketing-szolgáltatás. Az egyedi csomagolásokhoz marketing támogatást kínálunk. A technikai és grafikai munka mellett hatalmas szerepe van a marketingnek, de ez a kis- és középvállalkozásoknak komoly anyagi terhet jelent. Elérhetővé és megfizethetővé tettük a marketing erejének maximális kihasználását a csomagolás-tervezési folyamat részeként! A marketing területén évek óta folyamatosan tanuljuk, gyűjtjük, vizsgáljuk és teszteljük a naprakész ismereteket. Az elméleti tudnivalókat és gyakorlati tapasztalatokat a minőségi csomagolások megalkotásába visszük át, melyet így átadunk Önöknek. Részletesen ebben a blogunkban:  https://zebrapack.hu/mi-ez-a-csomagolas-marketing-amit-kinalunk-es-hogyan-tudja-onoknel-is-megsokszorozni-az-eladasokat/
Miért a középvállalkozások? Egy kis induló vagy meglévő családi vállalkozásnál maga a vállalkozó és egy maréknyi ember végzi az összes feladatot, a saját idejüket és energiájukat fordítva a kiegészítő feladatok elvégzésére is. Természetesen nekik is sokat segítünk, de reálisan tudjuk, hogy ez a „csináld magad” fázis, mert erre van anyagi keret. Itt még kézi csomagolásról beszélünk legtöbbször, és saját kiszállításról, amihez nem szükséges a csomagolás biztonsági elemek beépítése, mert ők vigyáznak legjobban saját portékájukra.  A KKV- k világa a mi világunk, itt vagyunk otthon, itt ismerjük ki magunkat, ennek tudjuk a napi bajait, és hogyan könnyíthetünk ezeken. Nem lenne hiteles, és eredményes sem, hogyha olyan felekkel próbálnánk meg kommunikálni, akiknek nem tudjuk, nem ismerjük, nem értjük a problémáit. A középvállalkozások pontosan a növekedő forgalmuk által generált problémák elhárítására keresnek megoldást, mely egy plusz munkakör bevezetését hozza magával előbb utóbb. És mi legyen ez a pozíció?
Egy asszisztens? Jó ötlet! ….. hogyha van időnk fogni a kezét, pontos utasításokat adni, megbízni, ellenőrizni, számon kérni, ha elakad segíteni…
De,
 • tudja-e mi legyen a megnövekedett csomagolóanyag rengeteggel? Kidobjuk, ok, de az pénzbe kerül. Akkor vigye el valaki ingyen, az még több pénzbe kerül: mert embert kell arra biztosítanunk, aki pakolgatja, összerendezi valahogy, amíg elviszik, és miért is viszik el ingyen? mert értékes! Miért nem inkább Ti élvezzétek a hasznát?
 • ért-e a csomagolóanyagokhoz, a szállítmányozáshoz kapcsolódó szempontjaihoz?
 • ért-e a környezetvédelmi termékdíjhoz?
 • jártas-e a belföldi és a nemzetközi szállítmányozásban, okmánykiállításban?

  VAGY

Aggodalmak helyett, tégy próbára minket. A Zebrapack Kft-nél örömmel fogadjuk a kihívásokat, odafigyelünk Rád és a problémáidra, igyekszünk napról napra egyre több tudást átadni, a közös sikerekért, egy új egyre szebb környezetért és gyermekeink jövőjéért.
Aggodalmak helyett, ha szeretnéd jó kezekben tudni mindezt együtt, plusz pozíció kialakítása nélkül, tapasztalt csapattól, a csomagolóanyagok árába levásárolható módon, tehát tulajdonképpen ingyen…
 Jelentkezz konzultációnkra, mely
 • ingyenes
 • kötelezettségmentes
 • kényelmes, mert mi látogatunk meg
 • személyre szabott és azonnali eredményeket adunk, mert nem sablonokat és tanácsokat adunk, hanem aktívan közreműködünk

[]
1 Step 1
Az Ön neveyour full name
Cége neveyour full name
Telefonszámyour full name
Visszahívást kér?Ha igen adja meg telefonszámát is!
Some Title
Nameyour full name
Commentsmore details
0 /
Previous
Next

A közös sikerekért, egy csodás környezetért és gyermekeink jövőjéért.
Hogyha tetszett a bejegyzésünk, kérjük, ossza meg másokkal is.
KÖSZÖNJÜK!
,
Előző bejegyzés
A gyűjtő csomagolás titkai… Hogyan adjanak el többet csomagolással?
Következő bejegyzés
Környezetvédelmi termékdíj 1×1 kkv-knak. Hogyan szabadulhat meg ennek adminisztrációjától, úgy, hogy kötelezettségének mégis eleget tesz?

Related Posts

Nincs ilyen adat.