A költözés rémálom, vagy legyen inkább klassz kaland? Ne bízza a véletlenre! Hogyan születtek a “költöztető csomagjaink”?

Ki így, ki úgy éli meg, egy biztos: az előkészületek és a becsomagolás befolyásolja a végeredményt.

Csokorba gyűjtöttük tapasztalatainkat, érdekes sztorikat és átadjuk útravalónak. Bemutatjuk “költöztető csomagjainkat”, melyekben mindent megtalál a becsomagoláshoz, rendszerezéshez, kicsomagoláshoz és még ajándékkal is kedveskedünk, hogy a költözés egy kedves emlék legyen Önnek is, a káosz helyett.
Egy közös dolog van mindenkiben: biztos, hogy költözött már vagy költözni fog, esetleg mindkettő. A költözés, életünk része, bizonyos életszakaszaink természetes velejárója. Amikor először költözünk el szüleinktől, még nem annyira izgalmas a folyamat, mert minimum a becsomagolásnál segítenek a Szülők, és az egésznek a felelőssége nem nyomja a vállunkat, nincs sokféle háztartási eszköz, bútor, ezek apránként kerülnek az új lakásba.

Az első igazi költözős élményem valamikor a húszas éveim vége fele volt, amikor azt gondoltam, hogy semmiség az egész, kell pár doboz, pick-pack összerakjuk, ami van, érkezik a költöztető és mehetünk is. Abban teljesen bizonytalan voltam, hogy mekkora autó kellene, ezért érdeklődni kezdtem egy fuvarozónál. Első kérdése: és mennyi holmi van? felsoroltam a pár bútort, mosógépet. Dobozok? Ööööö: nyolc, vágtam rá. Jó, lesz az 15 is, meg vagy 10 zsák, folytatta a költöztető… Milyen zsák? az nekünk nincs!  de lesz, higgye el…És lett. Amikor a 8. zsák is megtelt, nevetve beláttam, hogy ebben is a tapasztaltakra kell bíznunk magunkat. A költöztető életében azelőtt nem látott, nem ismert, mégis ő jobban tudta, hogy hány dobozunk és hány zsák cuccunk lesz az összecsomagolást követően.
Hát persze, ő sokkal jobban tudta! Hiszen naponta volt része abban, amit mi 5-10 évente egyszer élünk át.
És valóban, a leggyakoribb jelenség, amivel a költözéshez készülőkkel találkozunk, hogy alul becsülik a csomagoláshoz szükséges vásárolandókat, sok mindent elfelejtenek, aztán jön a kapkodás, a futkosás, pedig „jaj, jön a vízszerelő, de nekem még dobozokért kell rohangálnom, úristen még a konyhát ki sem pakoltam és már elfogytak a dobozok, jaj, mi lesz?”
Ahhoz, hogy megkönnyítsük, és inkább kalandként, mint rémálomként éljük meg a költözést, összeállítottunk költöztető csomagokat.
Gyakorlatilag 2 kattintásra egyszerűsíti a költöztetéshez szükséges csomagolóanyag vásárlást, és biztosan mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet.
Mindegyik csomagban megtalálható a költöztető fuvaros szakival konzultált megfelelő mennyiségű és méretű doboz és erős műanyag zsák, légbuborékos fólia, csomagoló papír, zsákbekötő és dobozkötöző madzag, ragasztószalag, ragasztószalag-tépő eszköz, térkitöltő, fólia, sniccer (a dobozokat ki is kell majd bontani) dobozra, zsákra ragasztható címke, filctollak a feliratozáshoz, ajándék dobozlisták, új növény az új lakásba és/vagy ajándék emlékdoboz.
Mi az a dobozlista? A leghasznosabb dolog, amit valaha használtam költözéskor… Amikor egy dobozt, zsákot bepakolunk, megszámozzuk, a dobozlistára pedig felírjuk, hogy az adott számú doboz vagy zsák mit tartalmaz.
Miért kellene listát írni? Átköltözünk, kipakolunk, egyébként is tudjuk, hogy mit hova tettünk. Hát nem… Az azonnali kipakolásról annyit, hogy örülünk, hogyha a nagyobb dolgok, a bútorok a helyükre kerülnek, és meglesznek a fekhelyek, ahova fáradtan beesünk este. Jellemzően a tv beüzemelése az első, amivel ilyenkor sok idő megy el. Hol van az antenna kábel, kellene egy hosszabbító, csatornák beállítása…
A kipakolás gyakran elhúzódik, de az élet megy tovább, kell a vasaló, hol van az edzőcipő, ki látta a  …. és pakolgatjuk fel, le, ki-be a dobozokat, ahelyett hogy a dobozlistán megnéznénk, hogy melyik dobozban van, amit keresünk, és már pontosan tudva vesszük is elő a keresett tárgyakat.
És mi az az emlékdoboz? Egyik legkedvesebb termékünk, melyet a költözőknek ajándékba adunk. A költözés, selejtezéssel jár, ilyenkor előkerülnek kedves emlékek, kis tárgyak, melyeknek szeretnénk egy méltó helyet, melyek jobbat érdemelnek egy cipős doboznál. A Szüleinktől kapott kézzel írott képeslap, fényképek, nagyi kézzel írott receptje, a szerelmes leveleink, iskolai relikviáink, Gyermekeink első kis játéka, kis cipője, ovis rajzai, anyák napi ajándékai…. Ezek a kemény kartonból készült szép dobozok nyitott polcon is jól mutatnak.
Költöztető doboz csomagjaink tematikusan lettek kialakítva, fiatal első költözők, családi csomag, iroda-költözéshez összeállítás, és van szabadon összeállítható változat is, melynek lényege, hogy a csomag értékétől függően sávos kedvezményt adunk. Hogyha vásárlás után plusz kiegészítés szükséges, akkor kedvezményes áron lehet kiegészíteni, akinek pedig megmaradnak bontatlan csomagolóanyagai, levásárolhatja azok értékének 80%-át. Milyen csomagok közül választhatnak?
A First Flyers csomag, a kis lakásból való költözéshez szükséges csomagolóanyagokat és eszközöket tartalmazza. Karton dobozok, zsákok, légpárnás fólia, csomagoló papír, kötöző anyagok, ragasztószalag, szalagtépő, sniccer, filctoll, ragasztható etikett, ajándékok: dobozlista, 1 csomag papírtörlő és 1 zöld növény az új lakásba.
A Classic Family csomag a „2 szobás 2 gyerekes” csomagunk neve. Karton dobozok, zsákok, kötöző anyagok, buborékos fólia, csomagoló papír, ragasztószalag, szalagtépő, sniccer, filctollak, ragasztható etikett. Ajándékaink: dobozlista, 1 csomag papírtörlő és választható: 2 db emlékdoboz, vagy 1 emlékdoboz, 1 új növény az új lakásban.
A Basic Office összeállításban az iroda és vállalkozás számára összeállított kellékek szerepelnek. Iratok számára archiváló dobozok, műszaki cikkeknek légpárnás fólia, különféle méretű dobozok, erős műanyag zsákok, kötöző anyagok, csomagoló papír, filctollak, ragasztható etikett, sniccer, ragasztószalag- és tépő eszköz. Ajándékaink: dobozlista, 1 csomag papírtörlő 1 új zöld növény az új irodába.
A Special Moving csomag egyedileg összeállítható, és a csomag értékétől függően, 5-10-15% kedvezményt adunk a vásárlás végösszegéből.
Hogyha valaki alul értékelte a csomagját, kiderül, hogy kiegészítések szükségesek, akkor azokat a költöztető csomaghoz adott kuponnal kedvezményesen vásárolhatja meg.
Mi lesz, ha nem is kell ennyi minden, mint ami a csomagban volt?
Hogyha megmaradnak eredeti csomagolásban (nem használtan) dobozok, zsákok, akkor azokat visszahozva, az értékük 80%-át 30 napon belül levásárolhatják nálunk.
Költözésre és kalandra fel!

Itt választhatja ki az Önnek szükséges csomagot. 

 

Hogyha tetszett a bejegyzésünk, kérjük ossza meg másokkal is.
KÖSZÖNJÜK!
, ,
Előző bejegyzés
Hogyan lehet Önöknek is új csomagolóanyaguk ingyen, és hogy kerül ez a szolgáltatás ide?
Következő bejegyzés
Bort iszunk és vizet prédikálunk? Hogy is van ez, környezetvédelemről beszélünk, miközben csomagolóanyagokat forgalmazunk?

Related Posts

Nincs ilyen adat.